miercuri, 2 noiembrie 2011

De ce se împotriveşte Palaz Referendumului sau scheletul din şifonier !!!




Palaz: Legislaţia privind reorganizarea judeţului, gata în 2-3 luni

Prefectul Claudiu Palaz a anunţat în urmă cu scurt timp că în circa două-trei luni va fi gata legislaţia privind reorganizarea teritorială a judeţului. Acesta a fost unul dintre obiectivele prefectului încă de la începutul mandatului său în 2009. „Acest lucru este foarte important pentru judeţ. Cred că este cea mai mare reorganizare din 1968. Ieri am fost la Bucureşti să văd dacă sunt probleme cu actele, iar acum totul depinde de întocmirea documentaţiei, care va fi înaintată Parlamentului“, a declarat prefectul Constanţei.

 Mihai Petre - purtător de cuvânt al PDL Constanţa
Referendumul organizat pe data de 6 noiembrie de Consiliul Judeţean Constanţa este una dintre cele mai mari intoxicări şi manipulări la care au fost supuşi constănţenii de către administraţia Mazăre-Constantinescu.
Intoxicarea principală constă în faptul că nu există iminenţa adoptării unui cadru legislativ cu privire la reorganizarea teritorială a României. Chiar dacă pe masa Guvernului sau a Parlamentului nu se află astăzi un proiect în acest sens, Consiliul Judeţean Constanţa obligă constănţenii să suporte din propriile buzunare suma de ............


Reporter: Domnule preşedinte, credeţi că se justifică organizarea acestui referendum programat pentru data de 6 noiembrie?
Christian Gigi Chiru: Nu. Cu siguranţă vă spun că organizarea referendumului nu are nici un temei. Este o altă invenţie a preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa pentru campania electorală şi pentru a strânge nişte bani, care nu sunt puţini. Este ilogic să organizezi un referendum şi să chemi oamenii să se pronunţe pentru ceva ce nu există. Noi vorbim acum despre o temă de dezbatere şi nu despre o propunere de proiect aflată în faza de dezbatere.

Prefectul Claudiu Palaz a anunţat, în cursul zilei de vineri, că în maxim trei luni se va finaliza legislaţia privind reorganizarea teritorială a judeţului. Această declaraţie a fost făcută la sfârşitul şedinţei de Fond Fun-ciar ce a avut loc la Prefectura Constanţa.
Palaz a afirmat că problema privind stabilirea limitelor judeţului Constanţa a fost una dintre priorităţile sale încă din octombrie 2009 când şi-a început mandatul.
Prefectul s-a deplasat la Bucureşti în cursul zilei de joi pentru a verifica dacă documentaţia pentru întocmirea legislaţiei este completă.
„În perioada următoare va fi înaintată documentaţia către Parlament. Probabil vor mai fi obiecţii, sunt unele interese ale unor edili din judeţ, dar poate vor trece peste. Această delimitare va ajuta comunele
să-şi acceseze fonduri pe care nu le puteau accesa pentru că nu cunoşteau suprafeţele cunoscute cu exactitate. Este o împărţire echilibrată şi mulţumitoare pentru edili”, a declarat prefectul ulterior întrevederii.

http://cucuveaua-vesela.blogspot.com/2011/11/de-ce-se-impotriveste-palaz.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu